top of page

Welke kleur kiezen jullie?

Als je in onze newbornstudio in Terborg komt voor een mooie newbornshoot dan kan dat best een beetje overweldigend zijn. Het kiezen van de kleuren, de haarbandjes, mutsjes, knuffeltjes, mandjes of newborn kleding geeft nogal eens keuzestress. Begrijpelijk hoor want er is enorm veel waar je uit kunt kiezen! Het is van te voren dan ook goed om je af te vragen: wat willen we met de foto’s? Kies je voor een mooi wandproduct dan is het belangrijk om kleuren te kiezen die mooi in jullie interieur passen zodat de foto een natuurlijk onderdeel van bijvoorbeeld jullie woonkamer wordt.

Kiezen jullie liever een newbornalbum dan is het voor de rust van het album prachtig om niet te veel uiteenlopende kleuren te gebruiken.


Natuurlijk kan je ook je persoonlijke voorkeur kiezen en in een kleurrijk huis staan meerdere kleuren prachtig.


Sommige baby’s kunnen wat bleek kleuren bij bepaalde kleuren maar dat bekijken we altijd even in het juiste licht en in de juiste setting.

In dit blog laten we jullie de kleuren zien waar jullie uit kunnen kiezen. Het hoeft niet per se 1 set te zijn want bijvoorbeeld 1 past heel goed bij 7. Zo kunnen jullie al voorafgaand aan de newbornshoot zelf aangeven in welke kleuropstelling jullie de foto’s zouden willen.

Een voordeel hiervan is dat we het dan allemaal al klaar kunnen zetten wat weer ten goede komt aan de rust in onze newborn studio.


We verheugen ons altijd op elke newbornshoot en zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke herinnering van te maken!

240 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page