kind-4.jpg

kinder foto's

kind-35.jpg

Pakket Leuk

Reservering van 1 uur in de studio

Gebruik van kleding

Gebruik van stylingmateriaal

Online galerij van 10 foto's

Inclusief 5 digitale bestanden in kleur

€200,-

kind-24.jpg

Pakket Leuker

Reservering van 1,5 uur in de studio

Gebruik van kleding

Gebruik van stylingmateriaal

Online galerij van 13 foto's

Inclusief 8 digitale bestanden in kleur

€ 245,-

kind-7.jpg

Pakket Leukst

Reservering van 2 uur in de studio

Gebruik van kleding

Gebruik van stylingmateriaal

De complete 0nline galerij van 18 foto's

Lay-flat album 15x20 cm met de 7 mooiste foto's erin verwerkt!

€ 295,-

Extra foto's zijn bij te bestellen voor 20 euro ps

Het lay-flat album kan opgehaald worden in de studio, of verzonden worden voor 10,- 

 

Tarieven

kind-7.jpg
sha-3.jpg

Wat groeien ze hard! Het is onvoorstelbaar hoe snel je van de ene in de andere mijlpaal rolt en voor je het weet sta je bij het schoolhek om je kleine uk voor het eerst naar school te brengen. Daar blijft het niet bij want eenmaal op school lijkt de tijd nog wel sneller te gaan! Kortom: laat regelmatig een mooie fotoreportage van de kindertijd maken want elke leeftijd heet zijn charmes en zelf vergeet je al snel hoe het ook weer was.

 

We helpen je graag bij het vastleggen van deze herinneringen. We zijn daar ook in gespecialiseerd. We hebben een ruime keus aan kinderkleding en ook qua decor kan je in onze studio alle kanten op.

Het liefst fotograferen we de kinderen zoals ze zijn. Dit betekent dat een kind niet lachend op elke foto hoeft te staan. In het echte leven is dat immers ook niet zo. We houden van een lach, een ingespannen blik, een geconcentreerde blik, een ondeugende blik en elke andere blik die zo kenmerkend is voor jullie kind. Zo vertellen we een verhaal met onze foto’s over jullie kind.

 

Om dit voor elkaar te krijgen vragen we met klem om de kinderen voor ze naar de studio komen geen “lachinstructies” te geven. Zeker voor jonge kinderen is dit heel moeilijk waardoor de lach die ze laten zien vaak niet spontaan is. Omdat we juist die spontane lach willen laten zien, willen we de kinderen graag verrassen met wat gekkigheid tijdens de shoot waardoor ze spontaan gaan lachen.

Om te zorgen dat de kinderen tijdens de shoot in de camera kijken of juist niet in de camera kijken  vragen wij om als ouders niet achter ons de aandacht te trekken. Hierdoor raken de kinderen afgeleid en kunnen we niet de foto’s maken die we graag willen maken. Als we hulp nodig hebben zullen we dat zeker aangeven.

Unieke foto's

speciale kinderfoto's

Zoals ze echt zijn