top of page
 • Wanneer kan ik het beste een newborn shoot boeken?
  Het liefst zo snel mogelijk maar in de vijfde maand is prima. Er is dan nog voldoende ruimte om een plekje te reserveren.
 • Wat moet ik allemaal aan stylingmaterialen meenemen?
  Je hoeft zelf geen stylingmaterialen mee te nemen. In de studio is alles aanwezig. Tenzij je natuurlijk iets heel speciaals op de foto wilt hebben.
 • Krijgt mijn kindje het niet koud tijdens het fotograferen?
  Nee, in de studio is het warm genoeg om je kindje goed op temperatuur te houden. Dit betekent wel dat je het zelf best warm kunt krijgen. Trek daarom kleding in laagjes aan. Je kunt dan makkelijk iets uittrekken als het te warm wordt.
 • De shoottijd valt samen met de voedingstijd, hoe moet dat? "
  Geeft helemaal niks! Het is fijn om de shoot te beginnen als je kindje een volle buik heeft. Dan slapen babytjes veel rustiger. Als je kindje toch honger krijgt lassen we even een pauze in. Het is daarom erg belangrijk dat je meer dan voldoende voeding meeneemt als je geen borstvoeding geeft. Liever te veel dan te weinig! Vergeet ook het speentje niet mee te nemen.
 • Mogen er ook broertjes of zusjes mee op de foto?
  Ja zeker mag dat! Als je uit de buurt komt is het wel heel handig om een oppas achter de hand te hebben. Je kunt dan een tijd afspreken wanneer de oppas met de broertjes en zusjes kunnen komen om de foto’s te maken. Zo hoeven ze er maar even bij te zijn. Het bewaakt de rust en de broertjes en zusjes hoeven zich niet te vervelen.
 • Mogen wij als ouders ook op de foto?
  Natuurlijk kan dat! Wees als je op de foto wilt voorzichtig met make-up, zeker met mascara. Te zwaar opgemaakte ogen trekken snel te veel aandacht op een foto, dat is jammer!
 • Welke kleding moeten we meenemen/aantrekken voor de shoot.
  Kies zachte mooi op elkaar afgestemde kleuren, het liefst in pastels. Kijk uit met drukke prints en vermijd zoveel mogelijk ruitjes en streepjes.
 • Kan ik ook kiezen voor een combinatie van zwangerschaps- en newbornshoot?
  Ja dat kan zeker. De tarieven vind je op de prijslijst.
 • Verkoop je ook cadeaubonnen?
  Ik verkoop veel cadeaubonnen. Meestal t.w.v. de onkosten van de shoot of de onkosten van een shoot met een pakket maar je kunt ook voor andere bedragen kiezen. De ontvangers moeten dan uiteraard wel bereid zijn het resterende bedrag aan te vullen

FAQ

bottom of page