top of page
zwangerschapsfotoshoot en zwangerschap fotografie
zwa-10.jpg

Zwangerschap fotoshoot

Zwangerschap fotoshoot

Je bent zwanger, wat bijzonder! Graag leggen we deze mooie periode voor je vast in een waardevolle zwangerschapsreportage waarin alles draait om jou/jullie en dat prille leven wat in je groeit! Een zwangerschaps shoot vindt ongeveer plaats tussen week 28-34 van je zwangerschap, afhankelijk van hoe je je voelt.  Hier houden we graag rekening mee! Het is daarom belangrijk dat je zelf aangeeft wanneer je de shoot wilt laten plaatsvinden.

Kleding voor een belly shoot

Het is belangrijk om neutraal ondergoed te dragen. Het liefst een huidkleurige slip met een strapless huidkleurige bh. Als je deze niet hebt volstaat een wit setje ook. Wil je in eigen kleding dan liever geen drukke prints of strepen. Voor een gezinsfoto is het belangrijk dat de andere gezinsleden kleding dragen die mooi op elkaar zijn afgestemd. Geen harde en neon kleuren, prints strepen en stippen maar kleding in pastels. 

Qua make up wil  ik je vragen zuinig te zijn met mascara! Ook opvallende nagellak en lippenstift kan een beeld enorm beïnvloeden. Een mooie naturelle make up is een geweldig uitgangspunt om mooie foto’s te maken waarbij de nadruk helemaal op je zwangerschap ligt.

Je kunt er ook voor kiezen om je zwangerschapsreportage te combineren met een newborn reportage. Als je dit besluit krijg je een korting van 50 euro op je newborn reportage. Een mooie gelegenheid om de twee meest belangrijke periodes in je leven professioneel vast te laten leggen!

Ik werk van maandag tot vrijdag. Als jullie graag op zaterdag een reportage willen boeken breng  ik 25,- euro extra in rekening.

zwa-1.jpg
zwa-9.jpg
Tarieven Zwangerschap

Tarieven

23.jpg

Pakket Mooi

Reservering studio van 1,5 uur

Gebruik van kleding

Gebruik van stylingmateriaal

Online galerij van 10 foto's

Inclusief 5 digitale bestanden in kleur

€ 200,-

zwa-5.jpg

Pakket Mooier

Reservering studio van 1,5 uur

Gebruik van kleding

Gebruik van stylingmateriaal

Online galerij van 13 foto's

Inclusief 9 digitale bestanden in kleur

€ 245

14.jpg

Pakket Mooist

Reservering studio van 2,5 uur

Gebruik van kleding

Gebruik van stylingmateriaal

Inclusief alle digitale foto's uit de online galerij ongeveer 18.

€ 280

Extra foto's zijn bij te bestellen voor 17,50- ps

Het lay-flat album kan opgehaald worden in de studio, of verzonden worden voor 10,- 

bottom of page