top of page
Tarieven gezin
gez-9.jpg

Gezin fotoshoot

Foto's van je gezin

Bijzondere thema foto's

Heerlijk met je gezin op de foto! Daar kan je niet genoeg foto’s van hebben!

Het mooie van een gezinshoot is dat jullie niet alleen samen maar ook in verschillende andere opstellingen op de foto gaan. Zo krijg je een hele gevarieerde fotoserie waarin elk gezinslid tot zijn/haar recht komt. Je kunt ook je huisdier hier bij betrekken als je wilt want dat is natuurlijk ook een deel van het gezin!

Voor een gezinshoot is het belangrijk dat je van tevoren goed nadenkt over de kleuren/kleding die jullie dragen. Een spijkerbroek heeft iedereen wel in de kast liggen dus is het goed om de kleur blauw te combineren met nog 2 kleuren en wittinten. Dit betekent dus niet dat iedereen een spijkerbroek moet dragen! Mooie pastels, geen drukke prints en liever geen streepjes zien we graag terug in onze foto’s. Meisjes en moeders kunnen ook een jurk uit het rek van de studio kiezen maar we raden je aan om de gezinsfoto’s in eigen kleding te doen in de kleuren die we genoemd hebben. Losse foto’s kunnen dan gemaakt worden evt. In een mooie jurk van de studio in combinatie met bijvoorbeeld een kinderjurkje daarbij in dezelfde sfeer. Zo krijg je een prachtige moeder/dochter foto in een romantische sfeer. Voor vaders en zoons hebben we bretels en diverse petten.

Je kunt er voor kiezen om lekker met je gezin naar buiten te gaan maar ook in de studio kunnen er prachtige foto’s gemaakt worden. Je kunt gebruik maken van alle kleding en styling materialen die onze studio rijk is.

Waar je ook voor kiest we zullen er alles aan doen om jullie gezinsband en onderlinge liefde zo mooi mogelijk in beeld te brengen! Een mooie herinnering met liefde gemaakt!

gez-12.jpg
gez-6.jpg
gez-9.jpg

Pakket Mooi

Reservering van 1 uur in de studio

Inclusief kleding

Inclusief stylingmateriaal

Online galerij van 10 foto's

Inclusief 4 digitale bestanden in kleur

€ 195,-

gez-1.jpg

Pakket Mooier

Reservering van 1,5 uur in de studio

Inclusief kleding

Inclusief stylingmateriaal

Online galerij van 13 foto's

Inclusief 8 digitale bestanden in kleur

€ 235,-

gez-13.jpg

Pakket Mooist

Reservering van 2 uur in de studio

Inclusief kleding

Inclusief stylingmateriaal
Inclusief 30 procent korting op een lay-flat album 15x20 twv 40,-

Je ontvangt de hele online galerij van 17+-/ bestanden

€ 285,-

Het lay-flat album kan opgehaald worden in de studio of verzonden voor 10,- 

bottom of page