Over mij

019-close to yoU.JPG

Over mij

Marjan Laban, fotograaf Achterhoek

mak-2.jpg

Welkom

Bij dé fotograaf in de Achterhoek

Wat fijn dat je mijn website hebt gevonden!

Ik ben Marjan Laban en het is mijn passie om prachtige foto's te maken van baby's kinderen en gezinnen. 

Ik ben getrouwd, moeder van vier volwassen kinderen en oma van drie kleinkinderen. We wonen in de mooie Achterhoek.

Sfeervol en vertrouwd

Ik  werk vanuit mijn sfeervolle studio in Terborg / Achterhoek die deels is ingericht als newbornstudio. Het andere deel wordt gebruikt voor  babyshoots, cakesmashes, gezinsshoots, zwangerschapsshoots  en portretfotografie. 

 

Met oog voor detail, liefde voor licht, zorg en passie werk ik er aan om van elke foto een mooi kunstwerkje te maken. Een mooie herinnering tot in lengte van dagen! Ik ben opgeleid

019-close to yoU.JPG
019-close to yoU.JPG

Veilig

Voordat ik met newbornfotografie begon heb ik me enorm verdiept in de anatomie van baby's. Belangrijk, omdat je precies moet weten wat je wel en niet kunt doen met een baby. Ik laat me tot op de dag van vandaag nog regelmatig bijscholen zodat ik steeds op de hoogte ben van alle veiligheidsaspecten omtrent baby's.

 

Door alle kennis die ik heb opgedaan weet ik heel goed wat ik wel en niet kan doen. Daarom doe ik alleen newborn poses die echt veilig zijn. 

Tijdens de Corona crisis werk ik met een mondkapje, handschoenen en een ovenschort.

com-7.jpg

Accessoires

In mijn ruime fotostudio in Terborg heb ik een enorme collectie accessoires: achtergronden, wraps, mutsjes, haarbandjes, vullingen, manden, knuffeltjes en nog veel meer. Ik zoek een aantal settings uit voor tijdens de shoot. Natuurlijk kun jij ook zelf aangeven welke kleuren en accessoires je mooi vindt. 

Daarnaast heb ik ook jurkjes, blouses voor de oudere kids en prachtige jurken voor de moeders. Zo zorgen we samen voor prachtig gestylde foto's