top of page

Trouwen

brpa-13.jpg

Wat geweldig dat jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Bij al het geregel komt ook het zoeken naar een fotograaf, dat kan knap lastig zijn. De foto's die je van mij kunt verwachten zijn puur, spontaan, liefdevol en zonder het gebruik van allerlei filters. Kortom: ik laat het graag echt zien zoals het is op jullie bijzondere dag.

Ik werk samen met mijn collega Dominique Raadman. Dat is erg fijn omdat jullie er zo verzekerd van zijn dat er altijd een ervaren fotograaf kan komen bij ziekte of andere uitval. We proberen daarom ook om beiden bij het kennismakingsgesprek aanwezig te zijn. Ze kan ook mee als extra/tweede fotograaf zodat er geen moment gemist wordt! 

Een kennismakingsgesprek is helemaal vrijblijvend en is veel leuker dan het lezen van een eindeloos verhaal van wie ik ben en hoe ik werk. Gezellig samen op de bank in de studio met een lekkere kop koffie/thee of limonade 😃. Dan kunnen we gelijk de albums en andere producten bekijken. 

Nog wel leuk om te weten: Bij goed weer neem ik altijd kostenloos mijn drone mee voor een paar bijzondere net weer even andere foto'.

Stuur me gerust een mail.

 

 Ik heb je lief van top tot teen,
zoals jij is er geen een!

Tarieven

Vier de liefde tarieve

Mijn tarief is 175 euro per uur met een minimale afname van 4 uur aaneengesloten. Jullie krijgen altijd een herinneringsalbum, een preview binnen 48 uur (indien gewenst dezelfde dag), een fotofilmpje van de dag, dronefoto's als het weer en de wind het toelaten en alle bewerkte digitale foto's. Daar buitenom is er veel bespreekbaar, ik zie uit naar een kennismakingsgesprek!

trouwfotograaf achterhoek, Marjan Laban, trouwen, doetinchem, terborg, arnhem, gaanderen, top trouwfotograaf, laban producties, trouwen in de achterhoek 

Laban Producties, Marjan Laban, makkie Laban, trouwfotograaf Gelderland, Trouwfotograaf Achterhoek, trouwfotograaf Doetinchem, trouwfotograaf Arnhem, Trouwfotograaf Winterswijk

bottom of page