top of page

Trouwen

brpa-13.jpg

Wat geweldig dat jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Bij al het geregel komt ook het zoeken naar een fotograaf, dat kan knap lastig zijn. De foto's die je van mij kunt verwachten zijn puur, spontaan, liefdevol en zonder het gebruik van allerlei filters. Kortom: ik laat het graag echt zien zoals het is op jullie bijzondere dag.

Een kennismakingsgesprek is helemaal vrijblijvend en is veel leuker dan het lezen van een eindeloos verhaal van wie ik ben en hoe ik werk. Gezellig samen op de bank in de studio met een lekkere kop koffie/thee of limonade 😃. Samen nemen we jullie dag door en kom je misschien nog wel op mooie ideetjes.Dan kunnen we gelijk de albums en andere producten bekijken. 

Nog wel leuk om te weten: Bij goed weer neem ik altijd kostenloos mijn drone mee voor een paar bijzondere net weer even andere foto'. Tussendoor maak ik ook wat kleine filmpjes die ik verwerk tot een korte clip.

Stuur me gerust een mail.

 

 Ik heb je lief van top tot teen,
zoals jij is er geen een!

Tarieven

Vier de liefde tarieve

Mijn tarief is 175 euro per uur met een minimale afname van 4 uur aaneengesloten. Jullie krijgen altijd een herinneringsalbum met de 10 mooiste foto's, een preview binnen 48 uur (indien gewenst dezelfde dag), een fotofilmpje van de dag, dronefoto's als het weer en de wind het toelaten en alle bewerkte digitale foto's. Daar buitenom is er veel bespreekbaar, ik zie uit naar een kennismakingsgesprek!

trouwfotograaf achterhoek, Marjan Laban, trouwen, doetinchem, terborg, arnhem, gaanderen, trouwfotograaf, laban producties, trouwen in de achterhoek 

bottom of page