top of page
Shoot en ride
laban_producties newbornfotograaf gelder

Newborn shoot & ride fotoshoot

Tarieven gezin

Tarieven

laban_producties newbornfotograaf terborg.jpg
laban_producties newbornfotograaf gelderland.jpg

Snelle newbornshoot

De shoot & ride reportage heeft haar naam te danken aan de Kiss & Ride parkeerplaatsen op vliegvelden, ziekenhuizen en andere grote instellingen. Op deze parkeerplaatsen mag je maar even staan en na het uitpakken van de bagage en nog een laatste groet moet je de parkeerplaats weer verlaten om plaats te maken voor anderen.  Zo werkt de Shoot&Ride ook een beetje. Het is de enige reportage waar je 1 prijs betaalt voor een vast aantal foto's namelijk 10 digitale foto's. Het is bedoeld voor mensen die niet zo veel tijd uit willen trekken voor een newborn shoot.

 

De shoot verloopt snel en je kindje houdt een romper aan. Er worden evengoed prachtige liefdevolle foto's gemaakt in onze huiselijke studio alleen onze werkwijze is wat anders. Het is de bedoeling dat je kindje met een volle buik komt zodat we direct kunnen beginnen met het fotograferen. Lukt dit niet dan is het prima om wat eerder te komen zodat je je baby in de studio kunt voeden voor de start van de shoot. Bij deze shoot werken we met een tijdschema dus het is de bedoeling dat jullie er op tijd zijn.

 

Tijdens het boeken van de reportage kan je aangeven of je een lichte of donkere achtergrond wilt. Hier moet de romper dan ook op aangepast worden qua kleur. Je kan zelf bepalen of je lange of korte mouwen wilt maar voor de rust in de foto's is het mooier om een effen/gemêleerde romper te kiezen. Deze romper kan je het beste al onder de kleertjes aantrekken. 

We zien er naar uit jullie te ontmoeten in de studio!

Investering

De shoot & ride reportages zijn de enige reportages waar je 1 prijs voor betaalt. Voor deze reportage betaal je 275 euro. Het is bedoeld voor mensen die niet zo veel tijd uit willen trekken voor een geposeerde newborn shoot.

 

Voor deze prijs krijg je:

* een niet geposeerde newborn shoot van maximaal een uur. Je baby heeft een romper aan.

* een door ons gekozen galerij van 10 digitale foto's.

* een album met de 10 foto's.

* digitale foto's binnen 3 dagen in huis

bottom of page