top of page
workshop fotografie en newborn fotoshoot
wor--1.jpg

Workshops

Groepsworkshop

(vaste data). Er is op dit moment geen datum gepland. Kom je met een eigen groep dan is de datum in overleg.

 

In de groepsworkshop (tot ongeveer 8 personen) gaan we aan de slag met alle facetten van newborn fotografie. Het eerste uur is een theoretisch gedeelte waarna er twee baby’s komen die speciaal voor de workshop zijn uitgenodigd.

 

Ik laat je mijn workflow zien, camerastandpunten, wrappen, mijn creatieve denken, hoe je uit een pose meerdere mooie foto’s kunt halen, het werken met natuurlijk licht en kunstlicht, poseren in manden en nog veel meer. Er wordt je de mogelijkheid geboden om zelf te oefenen met fotograferen en natuurlijk mag je me het hemd van het lijf vragen. Er is in deze workshop geen tijd om met de bewerking aan de slag te gaan.

1 op 1 workshop

In deze workshop bepaal je grotendeels zelf wat je graag wilt leren/verdiepen. Elke workshop wordt op maat gegeven helemaal afgestemd op jouw leerdoelen. 

2 op 1 workshop

In deze workshop bepalen jullie grotendeels zelf wat je graag wilt leren/verdiepen. Elke workshop wordt op maat gegeven helemaal afgestemd op jullie leerdoelen. 

Mentordag

De mentordag is voor fotografen die zelf willen fotograferen maar net even wat steun nodig hebben.

Je doet je eigen newborn shoot waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tijdens de shoot geef ik aanwijzingen die je helpen je workflow te optimaliseren. Na de shoot bespreken we de knelpunten en krijg je handige tips. We kiezen samen de galerij waarna we gaan bewerken. Deze shoot kan zowel bij mij in de studio als in je eigen studio plaatsvinden. 

019-close to yoU.JPG
newb-29.jpg

Groepsworkshop

Voor deze workshop geldt een vaste datum, tenzij je met een eigen groep komt. 

€ 225,- ex btw

newb-28.jpg

1 op 1 of 2 op 1

 Datum in overleg. De kosten voor een 2 op 1 workshop zijn €275,- ex btw

€ 350,- ex btw

newb-27.jpg

Mentordag

Voor deze workshop wordt de datum overlegd.

€ 350,- ex btw

bottom of page