top of page
epr-10_edited.jpg

Na de fotoshoot

Hoe gaat het na de fotoshoot?

Je bent bij ons in de studio geweest voor een shoot, we hopen dat je er van hebt genoten!

Voor jullie is het grote wachten nu begonnen, terwijl wij aan de slag gaan om de foto's zo mooi mogelijk te bewerken. Dit duurt 3 weken.

 

Na deze periode krijgen jullie een link via Pixieset met je eigen unieke code waarmee je je foto's kunt bekijken en je bestellingen kunt doen. Dit is ook het moment dat je je keuze kunt doorgeven voor de foto's die jullie in het album willen terug zien. Hiervoor mogen jullie zeven foto's uitkiezen. 

Je kunt  kiezen voor een upgrade van je album. De mogelijkheden hiervoor heb je kunnen bekijken in onze studio, net als de overige producten die in onze speciaal daarvoor ingerichte hoek te bekijken en bevoelen zijn.

 

Het bestellen van de foto's voor het album gaat heel eenvoudig. Op de overzichtspagina (waar alle foto's bij elkaar worden weergegeven) verschijnt er als je met de muis op de foto gaat staan een hartje. Als je op dat hartje klikt heb je de bestelling van de foto gemaakt. Je vult je emailadres in en verstuurt de link naar ons zodat we weten welke foto's jullie graag terug willen zien in het album. Verder is dit ook de tijd om je pakketkeuze door te geven en de producten die je eventueel bij ons wilt bestellen. Als dit gedaan is maken we de factuur op en als deze is voldaan zetten we het opmaakproces van je producten in gang. 

Je ontvangt de digitale foto's via een download link van Pixieset. De link is maar een week te gebruiken dus is het belangrijk ze ook binnen deze tijd op je computer of laptop op te slaan. Doe nooit bestellingen vanaf je telefoon! Altijd vanaf je laptop of computer. Je telefoon verandert niet alleen de kleuren maar de resolutie is ook nog eens veel lager. We geven geen garantie op fotoafdrukken die niet via ons besteld zijn. 

 

Sommige producten komen uit het buitenland wat voor ons inhoudt dat het niet precies te voorspellen is wanneer de producten aankomen. We houden daarom vanaf nu een periode van 4 weken aan. De albums zijn al wat eerder klaar maar het is handig om alle producten tegelijk op te komen halen. Als jullie bestelling compleet is krijgen jullie een mail dat de producten bij ons klaar liggen.

 

Voor het ophalen van je spullen is het belangrijk om eerst een afspraak te maken. We zijn niet altijd in de studio omdat we ook op locatie werken en het zou jammer zijn als je voor een dichte deur komt te staan. Je kunt er ook voor kiezen om het album te laten verzenden. hier rekenen we 10 euro voor. De kosten van je eventuele andere producten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van het pakket. Samen verzenden is natuurlijk altijd het meest voordelig.

Heb je verder nog vragen over deze periode na de shoot dan horen we die graag!

Heb je akkoord gegeven voor een preview op social media? Dan kan je dat volgen onder het facebook en instagram icoontje.

  • Facebook
  • Instagram

Bestellen

Ophalen producten

bottom of page