top of page
epr-10_edited.jpg

Na de fotoshoot

Hoe gaat het na de fotoshoot?

Je bent bij mij in de studio geweest voor een shoot, ik hoop dat je er van hebt genoten!

Voor jullie is het grote wachten nu begonnen, terwijl ik aan de slag ga om de foto's zo mooi mogelijk te bewerken. Dit duurt 3 weken.

 

Na deze periode krijgen jullie een link via Pixieset met je eigen unieke code waarmee je je foto's kunt bekijken en je bestellingen kunt doen.  Dit is ook het moment dat je kunt gaan kiezen of je een album of ander product wilt gaan bestellen.

De mogelijkheden hiervoor heb je kunnen bekijken en bevoelen in mijn studio, in de speciaal daarvoor ingerichte hoek.

Het bestellen van de foto's voor een album of een ander product  gaat heel eenvoudig. Op de overzichtspagina op Pixieset (waar alle foto's bij elkaar worden weergegeven) verschijnt er als je met de muis op de foto gaat staan een hartje. Als je op dat hartje klikt heb je de bestelling van de foto gemaakt. Je vult je emailadres in en verstuurt de link naar mij zodat ik weet welke foto's jullie bijvoorbeeld graag terug willen zien in een album. Verder is dit ook de tijd om je pakketkeuze door te geven. Als dit gedaan is maak ik de factuur op en als deze is voldaan wordt het opmaakproces van je producten in gang gezet. 

Je ontvangt de digitale foto's via een download link van Pixieset. De link is maar een week te gebruiken dus is het belangrijk ze ook binnen deze tijd op je computer of laptop op te slaan. Het is belangrijk om je mooie foto's op minimaal 2 verschillende stations op te slaan. Daarnaast kan je ze ook op je telefoon zetten natuurlijk. De foto's worden hier 6 maanden bewaard, daarna maken ze plaats voor andere foto's. Sla de foto's dus zorgvuldig op! Doe nooit bestellingen vanaf je telefoon! Altijd vanaf je laptop of computer. Je telefoon verandert niet alleen de kleuren maar de resolutie is ook nog eens veel lager. Ik geef geen garantie op fotoafdrukken die niet via mij besteld zijn. 

Sommige producten komen uit het buitenland wat voor inhoudt dat het niet precies te voorspellen is wanneer de producten aankomen. Ik houd daarom een periode van 4 weken aan. Na deze periode kan je een afspraak maken om je producten op te komen halen.

 

Voor het ophalen van je spullen is het belangrijk om eerst een afspraak te maken. Ik ben niet altijd in de studio omdat ik ook op locatie werk en het zou jammer zijn als je voor een dichte deur komt te staan. Je kunt er ook voor kiezen om je producten te laten verzenden. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van het pakket. 

Heb je verder nog vragen over deze periode na de shoot dan hoor ik die graag!

Heb je akkoord gegeven voor een preview op social media? Dan kan je dat volgen onder het facebook en instagram icoontje.

  • Facebook
  • Instagram

Bestellen

Ophalen producten

bottom of page