top of page
newb-14.jpg

Newborn fotoshoot

wil-5.jpg
newb-26.jpg

Een newborn reportage is bij ons een prachtige belevenis. We willen niets liever dan van jullie newborn shoot een onvergetelijke ervaring maken. In de speciale newborn ruimte zal je al snel ervaren dat de sfeer lief, sereen en rustig is. De temperatuur is aangenaam, de muziek is speciaal voor baby’s, er is speelgoed voor de broertjes en zusjes die eventueel meekomen en de ruimte is zo ingericht dat je je kindje heel makkelijk kunt verzorgen. Eigenlijk is de newborn ruimte een soort van woonkamer waar we ook fotograferen. Dit vinden we belangrijk omdat we in alles de rust en behaaglijkheid zoeken.

Als je in de studio bent en de koffie/thee is ingeschonken beginnen we met de wetenswaardigheden over je kindje. Dit is belangrijk want bijvoorbeeld een baby die in stuit heeft gelegen fotografeert anders dan een baby die normaal heeft gelegen. We willen in alles zoveel mogelijk rekening houden met de baby.

Hierna gaan we samen denken over de sfeer die jullie in de foto’s terug willen zien. Wat wil je graag met je foto’s? Wil je er een aantal in de woonkamer hangen bijvoorbeeld dan is het mooi om in de kleuren die daarbij passen te gaan werken. We beschikken over een enorm aantal achtergronddoeken die allemaal weer prachtig passen bij de wikkeldoeken die we hebben. Verder beschikken we over een enorme hoeveelheid mutsjes en haarbandjes en hebben we ook een aantal speciale kleertjes voor de baby. Je kunt kiezen voor een aantal foto’s van de baby in een mand en zelfs fotograferen we je baby met een huisdier (compositiefoto).

De shoot begint met een aantal vaststaande foto’s waarin de puurheid en schoonheid van jullie kindje zo goed mogelijk naar voren komt. Daarna gebruiken we de materialen als kistjes en mandjes waarna de gezinsfoto’s gemaakt worden. We kunnen ook eerst met de gezinsfoto’s beginnen als dit voor de broertjes en zusjes handiger blijkt te zijn.

 

We bewegen helemaal met het ritme van jullie kindje mee. Dit houdt in dat er voldoende tijd is om te voeden mocht dit nodig zijn.

 

In de studio kan je gebruik maken van de wifi code en voor de kinderen is er eventueel Netflix.

We maken tijdens de shoot 15-20 foto's voor de galerij. 

Tarieven Newborn
newb-27.jpg

Basispakket

€175,-

Als je een newbornshoot bij Laban Producties boekt, dan boek je allereerst het basispakket. In dit pakket is inbegrepen: 

  • Reservering van de studio voor maximaal drie uur.

  • Gebruik van alle materialen die nodig zijn om de foto’s zo mooi mogelijk te maken.

  • Gebruik van kleding voor broertjes, zusjes en mama’s.

  • Alle kennis en creativiteit om waardevolle, veilige en liefdevolle foto’s te maken.

  • Een voorproef op social media van vier foto’s (als daar toestemming voor is gegeven).

  •  Foto album met 7 foto's.

  • Mogelijkheid tot het bestellen van waardevolle eindproducten.

Wat is niet inbegrepen:

 

  • Fotoafdrukken en wanddecoraties.

  • Digitale foto’s. (Deze kies je in de vorm van een pakket en zijn dus niet bij de prijs inbegrepen). Kijk hieronder voor de pakketten.

Het lay-flat album mag bij voorkeur opgehaald worden in de studio, en anders verzenden wij deze met een extra kosten van 10,- 

laban_producties newbornfotograaf achter
newb-29.jpg

Pakket Lief

5 digitale foto’s + een app van de gekozen foto's (Deze pakketprijs betaal je naast de hierboven vermelde basisprijs).

€ 100,-

newb-28.jpg

Pakket Liever

8 digitale foto’s+ een app van de gekozen foto's (Deze pakketprijs betaal je naast de hierboven vermelde basisprijs).

€ 150,-

newb-27.jpg

Pakket Liefst

Alle digitale foto’s uit de galerij (tot 20 foto's) + een app (Deze pakketprijs betaal je naast de hierboven vermelde basisprijs).

€ 175,-

bottom of page