top of page

Een eerste blog!

Bijgewerkt op: 8 nov. 2019

Alhoewel de site nog niet helemaal gevuld is wordt het nu toch wel tijd om een eerste blog te schrijven. Annelot is weer terug na haar zwangerschapsverlof en ondertussen wordt Zeff al echt groot! De tijd vliegt voorbij dat ondervinden we nu weer aan de lijve als je de ontwikkeling van een baby weer van zo dichtbij meemaakt. We zijn ons er daarom nog meer van doordrongen dat het maken van herinneringen zo belangrijk zijn. De foto van Annelot dat ze Zeff vasthoudt met een gelukstraan bekijk ik zo vaak! En elke keer ontroert het me weer en ga ik weer terug naar het moment dat ik die foto maakte. Ik keek door de zoeker naar mijn prachtige kind die haar prachtige kind vasthield en de emoties biggelden over mijn wangen. Ja we huilden beiden, het was zo een ontroerend moment! En dat moment kan ik steeds terughalen doordat we er zulke mooie foto's van hebben!

Leven en dood liggen zo dicht bij elkaar. We hebben beiden in korte tijd meegemaakt. Twee weken geleden hebben we Onze schoonvader en opa moeten begraven. Wat ben je dan blij als je een mooie foto hebt! Er staat een foto op onze keukentafel waar we elke keer naar kijken. Het helpt bij de verwerking van dat hele definitieve afscheid hier op aarde en het houdt de herinneringen zo levend.

Door deze dingen zijn we ons er nog meer van bewust dat de foto's die we maken er echt toe doen! Dat voelen we! Dat gevoel willen we graag overbrengen in de foto's die we maken. We zitten vol nieuwe/andere ideeën waardoor we nog meer voor jullie kunnen betekenen.

Hou ons maar goed in de gaten want er komen hele leuke dingen aan! En heb je zelf een reuzeleuk idee? Laat het ons horen dat kunnen we vast voor je uitwerken!

Geniet van alle mooie momenten!

Hartelijks, Annelot en Marjan.


762 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario


Carole Jacquy
Carole Jacquy
16 may 2019

Ik had nooit anders verwacht van jou dan een warme, teder weergave van al jouw gevoelens.

Je bent een mooie mens Marjan x

Me gusta
bottom of page