top of page

Shoot & Ride, onze nieuwste fotoshoot

Bijgewerkt op: 8 nov. 2019

Vanaf vandaag hebben we er een nieuwe fotoshoot bij! De shoot & ride. Het woord hebben we afgekeken van de kiss & ride plekken die je vindt bij vliegvelden, ziekenhuizen en grote winkelcentra. Het zijn plekken waar je kortdurend je auto neer mag zetten om in- of uit te laden.

In onze studio in Terborg hebben we nu de shoot & ride bedacht. Een korte newbornshoot waarin we 10 foto’s maken. We laten je zien hoe de foto’s er ongeveer uit komen te zien. Prachtige tijdloze newbornfoto’s die je stuk voor stuk in je huis kunt hangen.

Het principe is dat de fotostudio een uur voor jou en je newborn gereserveerd wordt. In die tijd worden de foto’s gemaakt. Zodra we denken dat we de 10 foto’s hebben stoppen we met de fotoshoot en kunnen jullie weer naar huis. Jullie baby wordt gefotografeerd in een neutrale romper op een lichte of donkere ondergrond. Na de newborn shoot gaan we snel aan het werk om binnen 3 dagen de 10 digitale foto’s te bewerken zodat we deze naar je kunnen verzenden via Pixieset (een online fotogalerij). We laten van de 10 foto’s ook 10 mooie fotoafdrukken maken zodat je ze bijvoorbeeld in leuke lijstjes kunt doen of uit kunt delen aan de opa’s en de oma’s. Deze foto’s kan je ophalen bij ons in de studio maar we kunnen ze ook tegen betaling naar je versturen. De shoot kost inclusief 10 digitale en 10 afgedrukte foto’s 250 euro.

Hou je van prachtige foto’s van je newborn maar heb je niet de tijd of de zin om een uitgebreide geposeerde shoot te boeken dan is deze fotoshoot een aanrader! Je kunt deze shoot nog op de hele korte termijn reserveren en ook als je baby al wat ouder is is dit nog een hele mooie gelegenheid om foto’s te laten maken. Mail ons voor meer info of het reserveren van een shoot: labanproducties@outlook.com

Je mooiste herinneringen met liefde gemaakt!

Heel veel hartelijks en vriendelijks,

Laban Producties

Annelot en Marjan
255 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page