PORTRET

Weet je wel hoe mooi je bent? Gewoon zoals je bent! Vooral vrouwen zijn kritisch op zichzelf. Best jammer want de vrouwen die bij ons in de studio komen zijn altijd mooi, alleen al omdat vrouwen zulke sterke wezens zijn! Duizendpoten die heel wat ballen hoog moeten houden. Daarom is het zo geweldig om jezelf eens te verwennen met wat mooie foto’s.
 

Wij weten hoe we een vrouw mooi kunnen portretteren. Durf het eens aan en laat je verrassen hoe fijn het is om mooie foto’s van jezelf te hebben.
 

Door onze ervaring weten we je op je gemak te stellen en na een beetje oefenen kom je er al snel achter dat model staan niet eng maar juist heel leuk is.

 

Je kan er voor kiezen om in je eigen kleding op de foto te gaan maar we hebben ook een heel aantal jurken waar je uit kunt kiezen. Een combinatie van beiden is ook mogelijk.

We beschikken over een bad zodat je eventueel ook een mooie (melk)badfoto kunt laten maken en over een windmachine waardoor we je haren prachtig kunnen laten wapperen voor een krachtig portret. Wil je liever naar buiten? Geen probleem, in de directe omgeving is een landgoed waar we zo naartoe kunnen lopen. Kortom deze reportage is echt de moeite waard!

 

Je bent meer dan welkom!

 

Tarieven

Pakket Mooi

1 uur fotografie buiten of in de studio

Online galerij van 10 foto's

Inclusief 5 foto's

Gebruik van stylingmateriaal

Gebruik van kleding

€ 175,-

Pakket Mooier

1,5 uur fotografie buiten of in de studio

Online galerij van 13 foto's

Inclusief 8 foto's

Gebruik van stylingmateriaal

Gebruik van kleding

€ 220,-

Pakket Mooist

2 uur fotografie buiten of in de studio

18 digitale bestanden

Gebruik van stylingmateriaal

Gebruik van kleding

€ 270,-

 OPENINGSTIJDEN

MAANDAG - VRIJDAG 09:00 - 17:00

maar uitsluitend op afspraak! Wij werken ook op locatie of vanuit huis. Wil je onze studio bezoeken voor het ophalen van producten dan graag eerst even bellen of mailen!

ZATERDAG (NIET BEREIKBAAR)

ZONDAG (NIET BEREIKBAAR)


 

  • Facebook
  • Instagram

International award winning photographers

ADRES

HOOFDSTRAAT 70

7061CL, TERBORG

LABANPRODUCTIES@OUTLOOK.COM 

TEL.06 46 80 54 20

OVERIGE INFO

© 2018 by Laban Producties