GEBOORTEFOTOGRAFIE

Geboortefoto's en geboortefotografie

9 maanden lang is er een minimensje in je baarmoeder gegroeid, een stukje van jullie allebei.

Zo wonderbaarlijk mooi gemaakt! Wij vinden het elke keer weer ongelooflijk wanneer wij zo'n klein wondertje in onze armen hebben. 

Wij begrijpen dat de geboorte van jullie kindje een intense en intieme ervaring is. Wij voelen ons daarom enorm vereerd dat jullie erover denken om ons in deze unieke belevenis te betrekken. Wij zullen er dan ook alles aan doen om op een bescheiden manier de mooiste herinneringen van de geboorte van jullie kindje te maken.

Voordat we een afspraak maken voor een geboortereportage willen wij graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek in plannen.

Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en kunnen jullie ervaren of jullie je vertrouwd genoeg voelen. Verder zullen wij in een kort gesprek vertellen hoe een geboortereportage in zijn werk gaat en is er natuurlijk alle tijd om vragen te stellen.

Informatie over de geboortereportage:

- Zodra jullie een geboortereportage hebben geboekt wordt er vanaf week 38 rekening gehouden met de komst van jullie kindje. Dit houdt in dat jullie vanaf dat moment op elk tijdstip van de dag een beroep op ons kunnen doen.

- Het is prettig om wanneer de bevalling is ingetreden, wij daarvan op de hoogte worden gebracht. Zo kunnen ook wij rekening houden met de planning en ons voorbereiden op wat komen gaat.

- Vanaf het moment van 5 centimeter ontsluiting zullen wij beginnen met de reportage. Wij blijven dan tot 2 uur na de bevalling.

- Stel dat de bevalling zo voorspoedig verloopt dat de baby er al is voordat wij aanwezig zijn zullen wij er alles aan doen om de mooiste foto's van na die tijd te maken. Wij gaan dan ook eventueel mee naar huis. (Indien je in het ziekenhuis bevalt)

We verheugen ons erop jullie te ontmoeten in een kennismakingsgesprek!

Tarieven

 
1zww.jpg

Bevalling

- Telefonisch gesprek

- Kennismakingsgesprek

- 15 procent korting op een zwangerschap, newborn lifestyle, kinder of gezinsreportage

- Vanaf week 38 ben ik 24/7 beschikbaar

- Een reportage van 6 tot 25 uur

- Galerij van 125 foto's 

- Prachtig linnen album van 20x30cm

- Filmpje van hoe de hele dag verlopen is

Reiskosten na een straal van 10 km kosten 0,38 cent per km.

€ 775,-

9.jpg

Vooraf geplande keizersnede

- Telefonisch gesprek

- Kennismakingsgesprek

- 15 procent korting op een zwangerschap, newborn lifestyle, kinder of gezinsreportage

- Een reportage tot 5 uur

- Galerij van 125 foto's

- Prachtig linnen album van 20x30 cm

- Filmpje van hoe de dag verlopen is

Reiskosten na een straal van 10 km kosten 0,38 cent per km.

€625,-